• عنوان تور

    تور اتریش 4 شب و 5 روز با پرواز ایران ایر

  • شماره تماس

    021-88974787

  • ایمیل

    info@abrasa.ir

  • تماس ضروری

    09121393624

  • توضیحات

    پزشکان : پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار ، پروانه دائم پزشکی ، کارت نظام پزشکی – مشاغل دولتی : حکم کارگزینی(درصورت ارائه حکم سال قبل ارائه گواهی اشتغال به کار با ذکر عدم صدور حکم جدید از سازمان مربوطه الزامی می باشد)، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال ، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی ،  سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل 6 ماه )
    بازنشسته ها : حکم بازنشستگی ، آخرین فیش حقوق – مشاغل غیر دولتی : گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به بیش از 3 سال اخیر باشد ، ارائه آگهی تغییرات جدید و یا نامه از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت الزامی است . معلمان ، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه : اصل حکم کار گزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان ( حداقل 6 ماه ) – دانش آموزان و دانشجویان : اصل
    و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند ، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل ، ارائه اصل و ترجمه رضایت نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد – برای فرزندان زیر 18 سال : که بدون همراهی با والدین یا با یکی از آنها سفر کنند ، رضایتنامه محضری الزامی است – رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه رسمی نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه دارد- اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار – ارائه اصل سند طلاق برای مسافرین مطلقه الزامی می باشد – تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق – حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 11 سال ) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری سی کی جی اس الزامی می باشد – اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر نزد آژانس باقی می ماند – چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی به مبلغ 100.000.000 تومان در وجه آژانس محل ثبت نامحسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد – لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و رائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد –

  • پرواز

    http://abrasaparvaz.com/wp-content/uploads/2016/11/iranair-smallerr.png

  • تاریخ ها

    ویژه پاییز 98
    27 مهر ، 25 آبان و 23 آذر

     

  • مدارک

    کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی دارند(بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه)-اصل گذرنامه با امضا به همراه گذرنامه های قبلی-مدت اعتبار حداقل 06 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم –ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد-قطعه عکس 3*4 رنگی،تمام رخ با زمینه سفید،کاملا از روبرو،بدون لبخند،بدون عینک،گردی صورت کاملا مشخص باشد،حداکثر برای 6 ماه اخیر-اصل و ترجمه شناسنامه – اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضا بانک فقط به زبان انگلیسی-حسابهای جاری:کارکرد 3 ماه اخیر به زبان انگلیسی-گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش 3 ماه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضا بانک-باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد-اصل و ترجمه سند مالکیت

  • خدمات

    بلیط رفت و برگشت با پرواز ایران ایر – ترانسفر های فرودگاهی – اقامت در هتل 4 ستاره با صبحانه – ویزای شنگن
    بیمه مسافرتی – تولیدر فارسی زبان – گشت های شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور