south-african-permanent-residency

راهنمای مراحل و مدارک مورد نیاز جهت اخذ روادید تجاری

رَوادید یا ویزا  به مدرکی گفته می‌شود که می‌تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اخذ اجازه برای گذر از جایی یا ورود به آن را دارند. معمولاً روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در سند هویتی اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.

 

توجه،توجه:

باید ذکر کرد که ویزا با توجه به نوع  کشور، زمان سفر ممکن است تغییراتی داشته باشد. از کسانی که می خواهند به سفر بروند حتما” در زمانی که عازم سفر هستند به سفارت کشور مورد نظر یا دفاتر پرواز مراجعه کنند.

 

south-african-permanent-residency

ما بطور مثال کشور آلمان را برای شما مثال می زنیم.

 

تعیین وقت

درخواست روادید تنها پس از تعیین وقت رایگان قابل ارائه است.
تعیین وقت روادید تنها به صورت اینترنتی و از طریق سایت www.teheran.diplo.de/visa امکان پذیر است.

 

هزینه روادید

هزینه روادید از متقاضیان به صورت نقدی و به یورو دریافت خواهد شد.

 

جهت درخواست روادید لطفا به نکات ذیل توجه نمائید:

حضور و مصاحبه شخص شما (متقاضی) الزامی است. شما در صورتی می توانید از حضور و مصاحبه معاف گردید که در ۲ سال گذشته حداقل ۲ روادید شنگن دریافت کرده باشید و یا با یک روادید چندساله دریافت شده، حداقل ۲ بار سفر کرده باشید. البته این امر حق قانونی شما محسوب نمی گردد و قابل مطالبه نیست. کلیه امور اداری بخش روادید، بجز هزینه روادید که رسید آن را دریافت خواهید نمود، رایگان می باشد.
فرم درخواست روادید رایگان می باشد و می توانید آن را از سایت اینترنتی www.teheran.diplo.de/visa تهیه نمائید.
مدارک می توانند به زبان فارسی ارائه گردند

عدم تکمیل فرم درخواست و یا نقص در مدارک ارائه شده می تواند باعث عدم پذیرش گردد.

روادید شما در حالت عادی برای کشورهای ذیل که عضو پیمان شنگن می باشند، اعتبار دارد:
بلژیک، دانمارک، آلمان، استونی، فنلند، فرانسه، یونان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، اتریش، لهستان، پرتغال، سوئد، سوئیس، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، چک، مجارستان، لیختن اشتاین

 

توجه!!!

مقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات روادید را می دهند. توجه داشته باشید که این افراد که بعضا” مدعی همکاری با سفارت هستند، هیچ ارتباطی با سفارت ندارند. نیازی به استفاده از خدمات دفاتر تایپ وجود ندارد!
لطفا” در نظر داشته باشید که در صورت ارائه مدارک جعلی و یا ناصحیح، درخواست روادید شما رد شده و برای مدت طولنی روادید هیچ یک از کشورهای عضو شنگن به شما ارائه نخواهد شد.
سفارت آلمان تلاش دارد سفر و ورود شما به آلمان را تسهیل نماید، البته در این راستا نیاز به همکاری شما داریم. در راستای درخواست روادید شما، اثبات و ارائه مدارک مربوط به دلیل سفر و آمادگی جهت بازگشت به ایران، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. درخواست شما باید امکان قضاوت در خصوص وابستگی شما به ایران را فراهم سازد. بر اساس مدارک و اطلعات ارائه داده شده شما در خصوص شغل، روابط خانوادگی و غیره باید یک پیش بینی کارشناسی در خصوص احتمال بازگشت شما به ایران صورت گیرد. درخواست هایی که حاوی مدارک مناسب زیادی برای اثبات آمادگی شما جهت بازگشت به ایران باشند، احتمال موفقیت بالیی دارند. از این رو به نفع شما خواهد بود چنین مدارکی را ارائه نمائید.

 

در صورتی که درخواست روادید هنوز ارائه نشده باشد، سفارت از بررسی مدارکی که بدون درخواست و هماهنگی قبلی، از طریق نمابر و یا ایمیل ارسال گردیده اند، معذور است. متقاضی باید در زمان مصاحبه، اصل تمام مدارک ذکر شده در این راهنما را ارائه نماید.

 

سفارت چه مواردی را بررسی می کند؟ به این منظور چه مدارکی باید ارائه دهم؟

۱ -سفارت هویت متقاضی را بررسی می کند:

*گذرنامه دارای امضاء که پس از اتمام سفر هنوز حداقل ۳ ماه اعتبار داشته باشد و در صورت وجود و جهت پیگیری بهتر، دیگر گذرنامه های دارای اعتبار و یا منقضی به همراه کپی (کودکان بالی
۱۶ سال نیاز به گذرنامه مجزا دارند)
* کپی صفحات ۲ و ۳ برای گذرنامه های قدیمی و صفحات ۲ ،۳ و ۴ برای گذرنامه های جدید
*دو عکس گذرنامه ای (۵,۵×۴,۳) با پس زمینه روشن که قدیمی تر از ۶ ماه نباشند
* شناسنامه
* شناسنامه و گذرنامه همسر

 

۲ -سفارت تنها در صورت ارائه فرم درخواست مربوطه، تقاضای روادید را بررسی می کند:

دو فرم درخواست تکمیل شده با امضاء خودتان.

 

۳ -سفارت آلمان وجود بیمه درمانی مسافرتی مکفی را بررسی می کند:

بیمه درمانی مسافرتی معتبر برای طول مدت سفر درخواست شده با پوشش حداقل سی هزار یورو و دارای اعتبار برای تمام کشورهای عضو شنگن

 

۴ -سفارت تضمین مالی هزینه های سفر و اقامت و وابستگی های مالی و مادی شما در ایران را بررسی می کند:

*گواهی اشتغال به کار/معرفی نامه و قرارداد کار (برای کارکنان، کارمندان و حقوق بگیران، شامل نام، نشانی کامل، تلفن و کد شهر کارفرما، میزان حقوق، نوع فعالیت، سمت و سابقه شغلی)
لیست بیمه و فیش حقوقی مربوطه و یا
*برای صاحبان مشاغل آزاد و خویش فرما: مدارک مورد نیاز جهت اثبات ثبت و فعالیت اقتصادی شرکت (مانند روزنامه رسمی، پروانه تأسیس، پروانه کسب، کارت بازرگانی، گواهی مالیاتی، گواهی بانکی، اسناد حسابداری، اسناد بیمه تأمین اجتماعی و غیره) و
* گواهی گردش مالی حساب های بانکی در سه ماه اخیر
در صورت وجود:
* گواهی دانشجویی (اشتغال به تحصیل در دانشگاه)
* فیش بازنشستگی
* اسناد ملکی (سند ملک و کپی)
* قرارداد اجاره (اصل و کپی)
* گواهی فوت همسر
* سایر اسناد و مدارک جهت اثبات وابستگی شما به ایران

وابستگی مالی و مادی همسر شما نیز بررسی می گردد، حتی اگر همراه شما سفر نکند!

 

۵ -سفارت دلیل سفر را بررسی می کند:

اصل دعوتنامه تجاری امضاء شده. این دعوتنامه باید حاوی قصد و هدف دقیق و مدت دقیق سفرباشد
* در صورت عدم تقبل هزینه ها توسط متقاضی: توضیح شرکت دعوت کننده در آلمان مبنی بر برعهده گرفتن کلیه هزینه ها طبق مواد ۶۸-۶۶ قانون اقامت
* آخرین آگهی تأسیس و تغییرات شرکت دعوت کننده در آلمان (Handelsregisterauszug)که بیش از شش ماه از آن نگذشته باشد
*کپی گذرنامه امضاء شده صاحب حق امضاء طبق آگهی تأسیس یا تغییرات شرکت
* در مواردی ممکن است ارائه مدارک دیگری نیز درخواست گردد (به عنوان مثال مکاتبات کاری پیشین، مدارک مربوط به کالهای وارد شده و غیره).

 

۶ -سفارت وابستگی خانوادگی شما در ایران را از طرق ذیل بررسی می کند:

اسناد مربوط به فرزندانی که در ایران زندگی می کنند
در صورت شامل شدن، کپی اسناد مربوط به وضعیت اقامتی خویشاوندان شما در آلمان

 

                                                                    سفارت این حق را برای خود محفوظ می دارد که مدارک دیگری نیز درخواست نماید!

 

عضویت در خبرنامه ابرآسا پرواز

برای اطلاع از تورهای جدید ابرآسا پرواز می توانید در خبرنامه عضو شوید

َشما هر لحظه می توانید از این فرم ، عضویت خود را لغو کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی * کد امنیتی باطل شد ، لطفا دوباره درخواست کد امنیتی کنید