5856678863_db631ab111_b

مدارک لازم برای ویزای توریستی

رَوادید یا ویزا  به مدرکی گفته می‌شود که می‌تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اخذ اجازه برای گذر از جایی یا ورود به آن را دارند. معمولاً روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در سند هویتی اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.

 

توجه،توجه:

باید ذکر کرد که ویزا با توجه به نوع  کشور، زمان سفر ممکن است تغییراتی داشته باشد. از کسانی که می خواهند به سفر بروند حتما” در زمانی که عازم سفر هستند به سفارت کشور مورد نظر یا دفاتر پرواز مراجعه کنند.

5856678863_db631ab111_b

 

ما به طور مثال شما را با مدارک لازم برای کشور آلمان آشنا می کنیم.

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است. این فرم را می‌توانید از وبسایت سفارت آلمان دانلود و یا با مراجعه‌ی حضوری از ساختمان اداری سفارت آلمان در تهران، دریافت کنید.

توجه : اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود.مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل موارد زیر است؛
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

 

مدارک لازم:

یک: شناسنامه ایرانی

دو: گذرنامه اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه: سه قطعه عکس رنگی توجه : چنان‌چه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد. ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۴٠ در ۶٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

چهار: دعوت‌نامه خانواده یا دوست مقیم آلمان شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند. اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در آلمان یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در آلمان هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت).

پنج: برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی.

شش: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی. توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در آلمان تعیین می‌گردد. – برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب. – برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب. – برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

هفت: برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، پدر) (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

هشت: برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل. بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.

بعد از ارائه همه موارد بالا ، مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند :
بیمه مسافرتی :
متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور آلمان داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در آلمان نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در آلمان انجام دهد. بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد آلمان. در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت.

توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور آلمان، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک آلمان به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

 

Us Visa

عضویت در خبرنامه ابرآسا پرواز

برای اطلاع از تورهای جدید ابرآسا پرواز می توانید در خبرنامه عضو شوید

َشما هر لحظه می توانید از این فرم ، عضویت خود را لغو کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی * کد امنیتی باطل شد ، لطفا دوباره درخواست کد امنیتی کنید