schengen-visa-document

روادید پیوستن به خانواده

رَوادید یا ویزا  به مدرکی گفته می‌شود که می‌تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اخذ اجازه برای گذر از جایی یا ورود به آن را دارند. معمولاً روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در سند هویتی اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.

 

توجه،توجه:

باید ذکر کرد که ویزا با توجه به نوع  کشور، زمان سفر ممکن است تغییراتی داشته باشد. از کسانی که می خواهند به سفر بروند حتما” در زمانی که عازم سفر هستند به سفارت کشور مورد نظر یا دفاتر پرواز مراجعه کنند.

 

schengen-visa-document

ما بطور مثال آلمان را برای شما شرح می دهیم.

ارائه درخواست ویزا فقط با تعیین وقت:
پذیرش در خواست ویزا تنها با تعیین وقت قبلی، انجام می پذیرد.
تعیین وقت ویزا فقط از طریق سیستم اینترنت و وب سایت سفارت به آدرس visa/de.diplo.teheran.www انجام می شود.
لطفا به مدت زمان انتظار توجه نموده و به موقع درخواست وقت مصاحبه نمایید.
با توجه به شمار زیاد متقاضیان در فصل تابستان و در ایام نوروز و به جهت محدودیتهای پرسنلی و مکانی در بخش ویزا، امکان دارد تعیین
وقت در زمانهای یاد شده چندین هفته بطول انجامد علوه برآن زمان رسیدگی به درخواست ویزای اقامتی حدود شش تا هشت هفته می باشد.
لذا خواهشمند است برای انجام مسافرت زمان بندی مناسب را مد نظر داشته باشید .
حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده برای مصاحبه الزامی می باشد. افراد بالی ۱۶ سال باید گذرنامه جداگانه داشته باشند.
تنها کسانی می توانند درخواست ارائه دهند که مقیم ایران باشند.

 

مدارک لازم:

● دو نسخه امضا شده فرم تقاضای اقامت که بصورت کامل و خوانا به زبان آلمانی یا انگلیسی پر شده باشد.

● گذرنامه امضاء شده که اعتبار آن حداقل تا سه ماه پس از خاتمه ویزای درخواستی باشد. به همراه کپی از صفحات ٢ و ٣ و ۴ ء

● دو عدد عکس رنگی با زمینه سفید به ابعاد ۴ x ٣ . سفارت به هیچ عنوان عکسهای قدیمی تراز ۶ ماه را قبول نخواهد کرد.

● شناسنامه متقاضی به همراه کپی از تمام صفحات

● اصل و یا کپی شناسنامه همسر

● اصل سند ازدواج و ترجمه رسمی آن با تاییدیه سفارت به همراه یک نسخه کپی کامل از تمام صفحات ترجمه.

● ٢ نسخه کپی از وضعیت اقامت همسر در آلمان ( پاسپورت – کارت اقامت)

● در صورت ازدواج های قبلی متقاضی، چنانچه ازدواج قبلی در سند ازدواج کنونی ذکر نشده باشد، اصل طلقنامه همراه با ترجمه رسمی آن با تاییدیه سفارت به همراه یک نسخه کپی کامل. در صورت ازدواج قبلی همسر دو نسخه کپی از طلقنامه آلمانی.

● گواهی معلومات پایه زبان آلمانی همراه با دونسخه کپی
در حال حاضر در ایران دو مرکزاین گواهی را صادر می کنند. انستیتو زبان سفارت آلمان در تهران که امتحان
۱ Deutsch Start را برگزار می کند و انجمن فرهنگی اتریش که امتحان ۱ Grundstufe را برگزار می کند.
این مدرک را می توانید د رطی مراحل بررسی پرونده که چند هفته به طول می انجامد ارایه دهید.

در صورت همراهی فرزند یا فرزندان
● اصل شناسنامه و ترجمه رسمی شناسنامه فرزند با تاییدیه سفارت و کپی آن
چنانچه فرزندی از ازدواج های قبلی را به همراه می برید، ارایه ترجمه رسمی با تاییدیه سفارت حکم دادگاه، مبنی بر حق حضانت و
ولیت فرزند به همراه کپی از آن الزامی می باشد. موافقت محضری همسر قبلی مبنی بر اجازه خروج فرزند یا فرزندان و ترجمه
رسمی و تایید شده آن به همراه یک نسخه کپی .

 

سفارت این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید

تایید مدارک:

اگر جهت درخواست ویزا مدارک شما نیاز به تاییدیه سفارت دارند، لطفا دقت کنید که روند تایید و تصدیق ترجمه ها معمول یک روز به طولء تایید مدارک بخش می انجامد. بنابراین مدارک را باید حداقل یک روز قبل از موعد تعیین شده برای ارائه درخواست، جهت تایید به باجه حقوقی و کنسولی ارایه دهید .

تـــــــــــــوجــــــــه:

مقابل سفارت و در کوچه های اطراف آن افرادی هستند که به شما پیشنهاد انجام خدمات ویزا را می دهند . توجه داشته باشید که این افراد که بعضا مدعی همکاری با سفارت هستند، هیچ ارتباطی با سفارت ندارند. برای تعیین وقت ،پر کردن فرم ها و ارائه درخواست ویزا هیچ احتیاجی به کمک این افراد ندارید! در صورت ارائه مدارک جعلی و یا دستکاری شده، درخواست شما رد خواهد شد و شما به مدت طولنی از هیچ کشوردیگر عضو شنگن قادر به دریافت ویزا نخواهید بود.

هزینه ویزا 

کلیه خدمات بخش ویزا رایگان می باشد، به استثنا هزینه تقاضای ویزا که برای آن قبض رسید صادر شده و به هیچ وجه مسترد نمی گردد. جدول هزینه ویزا به یورو در وب سایت سفارت درج شده است. به دلیل نوسانات ارزی از ذکر مبلغ ریالی خودداری می شود.

برای ارائه درخواست لطفا توجه کنید:
فرم های درخواست اقامت به صورت رایگان در اختیار شما قرار می گیرد. علوه بر این می توانید آنها را ازطریق سایت اینترنتی سفارت نیز تهیه نمایید. حضور شخص متقاضی در روز تعیین شده برای مصاحبه الزامی می باشد.

دسترسی به بخش ویزا

ساعت کار بخش روادید:
یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ٧ صبح الی ٣٠:۱۵           شماره تلفن : ۰۰۹۸۲۱۳۹۹۹۱۴۹۹

 

دقت کنید: سفارت از طریق پست الکترونیک و یا تلفن به هیچ وجه به سوالت مربوط به تعیین وقت پاسخ نمی دهد.
همچنین سفارت از پاسخ دادن به سوالت زیر معذور می باشد:
سوال هایی که پاسخ آنها در سایت سفارت موجود است
سوال هایی که در حوزه مسئولیت سفارت آلمان در تهران نیست

 

عضویت در خبرنامه ابرآسا پرواز

برای اطلاع از تورهای جدید ابرآسا پرواز می توانید در خبرنامه عضو شوید

َشما هر لحظه می توانید از این فرم ، عضویت خود را لغو کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی * کد امنیتی باطل شد ، لطفا دوباره درخواست کد امنیتی کنید