IMG_0553

روادید دانشجویی

رَوادید یا ویزا  به مدرکی گفته می‌شود که می‌تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اخذ اجازه برای گذر از جایی یا ورود به آن را دارند. معمولاً روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در سند هویتی اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.

 

توجه،توجه:

باید ذکر کرد که ویزا با توجه به نوع  کشور، زمان سفر ممکن است تغییراتی داشته باشد. از کسانی که می خواهند به سفر بروند حتما” در زمانی که عازم سفر هستند به سفارت کشور مورد نظر یا دفاتر پرواز مراجعه کنند.

IMG_0553

ما بطور مثال کشور فرانسه را برای شما مثال می زنیم

 

ملاحظات
مدرک یا فتوکپی ناقص = پرونده ناقص = خطر رد درخواست روادید.
اصل همه مدراک باید همراه با فتوکپی کامل همه مدراک ارائه شود. مدارک اصل (به جز آنهایی
که مستقیماً خطاب به سفارت است) پس از مصاحبه مسترد خواهد شد.
همه مدارک باید به زبان فرانسوی ترجمه شده باشد. ترجمههای مترجمان امین سفارت نیاز به
تأیید ندارند (مگر آخرین مدرک). مدارکی که توسط مترجمان دیگر ترجمه شده باشند، باید همه به تأیید
وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه رسیده باشد.
مدارک باید به همان ترتیبی در پرونده گذاشته شود که در زیر آمده وگرنه ممکن است پرونده رد شود.

**درخواست روادید درازمدت که به زبان فرانسوی یا انگلیسی تکمیل، امضا و تاریخ خورده باشد..

**یک عکس رنگی و جدید از چهره (بدون پوشش سر) در زمینه روشن (۳٫۳ در ۳٫۵ سانتیمتر) که چهره ۰۷ تا ۰۷ درصد آن باشد.

** گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی و گذرنامه دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد و همراه با فتوکپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود.
فتوکپی کلیه روادیدهای شنگن که تاکنون دریافت داشتهاید (بر روی گذرنامه فعلی و
گذرنامههای قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.

**سند هویتی شخصی: شناسنامه

**کارت پایان خدمت. تاریخ خدمت باید در کارت قید شده باشد.

**عنداللزوم گواهی کار و اجازه استفاده از مرخصی.

**اسناد مثبته تمکن مالی. باید ثابت کنید که می توانید برای سال اول تحصیل ماهانه xیورو داشته باشید.
چنانچه بورسیه هستید، گواهی پرداخت بورس توسط سازمان مربوطه.
چنانچه ضامن دارید، سند هویت ضامن، گواهی تأییدشده تقبل هزینه همراه با اسناد
مثبته کاری و پرینت بانکی حساب شخصی و عنداللزوم حرفهیی، آخرین گواهی پرداخت
مالیات(چنانچه ضامنتان ساکن فرانسه باشد)، سند مثبته خویشاوندی میان شما و ضامنتان
و عنداللزوم اسناد حرفهیی مثبته مربوط به خودتان و اجازه استفاده از مرخصی.
ضامنتان باید خویشاوند نزدیکتان در ایران یا فرانسه باشد (پدر، مادر، برادر، خواهر،
پدربزرگ، مادربزرگ، عمو، دایی، خاله یا عمه)
چنانچه ضامن ندارید، اسناد مثبته حرفهیی و بانکی خودتان.

**گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه: گواهی مؤسسه یا نهاد پذیرنده (برای نمونهCROUS) یا گواهی تقبل سکونت (رونوشت اجارهنامه یا سند مالکیت، کپی کارت ملی فرانسوی یا
اجازه اقامت تقبلکننده مسکن در فرانسه).

**درخواست گواهی OFII
**هزینه تشکیل پرونده: x یورو.

مالحظات: ممکن است عنداللزوم مدارکی عالوه بر مدارک باال نیز درخواست شود ضمن آنکه خودتان نیز می توانید هر مدرک اضافی را که فکر میکنید به بررسی پروندهتان کمک کند، ارائه دهید.

 

عضویت در خبرنامه ابرآسا پرواز

برای اطلاع از تورهای جدید ابرآسا پرواز می توانید در خبرنامه عضو شوید

َشما هر لحظه می توانید از این فرم ، عضویت خود را لغو کنید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی * کد امنیتی باطل شد ، لطفا دوباره درخواست کد امنیتی کنید