مدارک مورد نیاز سفارت برزیل

مدارک سفارت برزیل

مدارک سفارت برزیل همانطور که مشاهده می کنید برای شما دوستان عزیز قرار داده ایم ، برای هرگونه سوال می توانید با شرکت ابرآسا پرواز تماس بگیرید

۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

* مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود.

۲) ۳ قطعه عکس ۴*۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

۳) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴) گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک.

الف) حساب های جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می­باشد.

* در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می­باشد.

ب) سپرده­ های بانکی.

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت.

۶) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته­ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

۸) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه­ دار.

* در صورت نیاز، حضور مسافرین در سفارت برزیل الزامی می­باشد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4و در یک نسخه ارائه شود.