مدارک مورد نیاز سفارت های هندوستان ، چین ، سنگاپور و تایلند

مدارک سفارت های هندوستان، چین، سنگاپور، تایلند

مدارک سفارت های هندوستان، چین، سنگاپور، تایلند برای مسافران عزیز قرار داده ایم ، در صورت هرگونه سوال با شرکت ابرآسا پرواز تماس بگیرید .

۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

* مدت اعتبار حداقل ۷ ماه از تاریخ ورود.

۲) ۳ قطعه عکس ۴*۶ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

۳) اصل شناسنامه، کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن

۴) گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک.

 الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

 * در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می­باشد.

 * در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می­باشد.

 ب) سپرده­ های بانکی.

 * ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می­باشد.

۵) ارائه مدارک شغلی:

 الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش­نامه تحصیلی.

 ب) وکلا: پروانه وکالت.

 ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

 د) بازنشسته ­ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

 ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

 و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

 ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

 * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه

 کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم های متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

۸) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

 * در صورت نیاز، حضور مسافرین در کلیه سفارت ها الزامی می­باشد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀA4 و در یک نسخه ارائه شود.