دیدنی های دیگری از کوالالامپور (مالزی)
در این مطلب ما سعی داریم بی طور مختصر چند نمونه از دیدنی های کوالالامپور را به شما معرفی کنیم.
مسجد جامیک
مسجد جامع یا جامیک کوالالامپور به عنوان قدیمیترین مسجد و بنای اسلامی مالزی یکی از اصلی ترین شاخص های هویت اسلامی مردم این کشور محسوب می شود. کلنگ ساخت بنای این مسجد در سال ۱۹۰۷ زده شد و ۲۳ سپتامبر ۱۹۰۹ توسط شاه سلانگور رسما به بهره برداری رسید و تا قبل از ساخت مسجد ملی مالزی به عنوان مسجد اصلی کوالالامپور شناخته می شد. معمار این بنا “آرتور بنیسون هابوک” از معماران بنام عصر خود بوده که طراحی این مسجد رو با الهام از معماری مغول در هند به اجرا در آورد. در ساخت این مسجد که از محل بودجه ملی دولت مالزی تأمین شد، ۳ گنبد در نظر گرفته شده که شبستان اصلی رو احاطه می کنن، گنبد مرکزی با ارتفاع ۲۱.۳ متر بزرگترین گنبد این مسجد محسوب می شود. در دو گوشه مسجد دو مناره با رنگ های قرمز و سفید رنگ آمیزی شده که با ارتفاع ۲۶.۸ متر و به حالت چتر به چشم می خورد، زیبایی این مناره ها منظره ای متمایز از مساجد دیگه شهر بوجود آورده. با اقتباس از این طرح در گوشه ها و ورودی مسجد هم تعداد زیادی چترهای کوچک تعبیه شده که این هم الهام گرفته از سمبل های معمول بکار گرفته شده در معماری اسلامی مغول در شمال کشور هند به شمار می آید. مسجد جامع کوالالامپور هر روز میزبان گردشگران اروپایی و آسیایی می باشد که برای دیدن معماری اسلامی به این مسجد مراجعه می کنند.
موزه ملی مالزی
این موزه بسیار باشکوه و مجلل می باشد، که به سبک مالایی قدیم طراحی شده است و در شهر کوالالامپور مالزی قرار دارد. دیوارهای این موزه با نقاشی های نمادی تاریخ و فرهنگ طراحی شده. موزه دارای ۴ بخش موسیقی، اسلحه، میراث فرهنگی و تاریخ طبیعی هست که شما رو با قرن های اخیر آشنا می کند. در بیرون موزه هم وسایل نقلیه، اتومبیل ها و لکوموتیوهای قدیمی به نمایش گذاشته شده است.
آکواریوم کی ال سی سی
آکواریوم کی ال سی سی یکی از بزرگترین آکواریوم های جهان می باشد که زیر برج های دوقلوی پتروناس و مرکز خرید سوریا قرار گرفته است. این آکواریوم از دیدنی ترین های کوالالامپور هست که ۵٠٠٠ گونه دریایی رو در خودش جای داده و شما با استفاده از تونل زیر آبی به عمق ٩٠ متر می توانید از نزدیک با زندگی گونه هایی همچون کوسه ماهی، سفره ماهی و سایر انواع موجودات دریایی آشنا شوید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟احساس رایگان برای کمک!